Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aktív kikapcsolódás vízben és szárazföldön

Aki az úszás mellett vagy helyett más mozgásra vágyik, érdemes kipróbálnia az 5 fajta vízi torna valamelyikét. A víz csodálatos fizikai tulajdonságait kihasználva élvezhetjük az egész emberi szervezetre gyakorolt jótékonyan hatását. A víz felhajtóerejének hatására könnyebbnek tűnik a test, tehermentesíti a csontokat, az ízületeket és az ínszalagokat. A víz testre gyakorolt nyomása erősíti a légzőrendszert, javítja a vérkeringést és aktiválja a nyirokkeringést.

Tovább

Ajándékozz Neki időt! – tökéletes anya-lánya program Anyák napjára

Tehetnénk-e szebbé és emlékezetesebbé édesanyánk számára május első vasárnapját annál, mint hogy vele töltjük az időnket, és csak rá figyelünk? Egy igazi anya-lánya program, amiből nem hiányzik az ünnep fényét emelő pezsgő, a testet-lelket kényeztető wellness programok és a meghitt beszélgetések, egyszóval az együtt töltött minőségi idő minden más ajándéknál értékesebb és kedvesebb lesz számára Anyák napján!

Tovább

Magabiztosan a strandon is!

A magabiztosság ugyan elsősorban belülről fakad, de sokat tesz hozzá az is, hogy mennyire vagyunk elégedettek azzal, amit a tükörben látunk. Ezért a meleg hónapokban, amikor előkerülnek az ujjatlan felsők, rövidebb szoknyák, na és a bikini, fontos, hogy igazán felszabadultan érezzük magunkat a bőrünkben.

Tovább

Gyógyító ivókúra Hévízen

Általában még a "rutinos" betegek is meglepődnek, ha kiderül, hogy a termálvíz, aminek kedvéért évről évre felkeresik Hévíz városát gyógyulást és felüdülést keresve nem csak fürdőzésre jó, hanem iható is. Sőt nem egyszerűen csak iható, de kifejezetten gyógyító hatású, amit a NaturMed Hotel Carbona****superior vendégei ivókúra formájában meg is tapasztalhatnak.

Tovább

Szundíts végre egy jót – tanulj meg aludni!

Ha egy éjszakába nyúló munka vagy egy stresszes nap feszültségei miatt éjjel keveset tudunk pihenni, akkor másnap "csak" mogorvák, fáradtak és gyengék leszünk, de ha állandósul az életünkben a kialvatlanság, azzal kockára tesszük az egészségünket. Sokan nem önszántukból nem alszanak, hanem azért, mert egyszerűen nem tudnak, másokat pedig a tipikus manager "betegség", a burn out tünetei nem hagynak pihenni hónapokon át. Bármi is legyen az álmatlanság oka, a Hotel Carbona különleges alvásterápiája még álmunkban is segíthet megoldani ezt a problémát.

Tovább

SOCIAL

AJÁNLÓ