Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szaunázni jó! Hogy miért?

Mert "a szauna a test és a lélek felüdülésének színhelye. Egy hely, ahol az elme megnyugszik, mérgünk pedig elfüstölög." Így tartják a finnek, de vajon hogy is fordítható le ez a mi nyelvünkre.

Tovább

Figyelj magadra, hogy figyelhess rá – Te jól figyelsz a szerelmedre?

Csak akkor tudsz a párodnak is örömet hozni az életébe, ha magad is kiegyensúlyozott és boldog vagy. Sokan megfeledkeznek erről, és a szinte felégetik magukat a másik kedvéért, pedig a tartós párkapcsolatok egyik titka éppen az, hogy a saját testi-lelki kondíciónkat is ápoljuk.

Tovább

Ez a tökéletes ajándék Valentin-napra

Ha szeretnéd kimutatni, hogy milyen sokat jelent neked a párod, akkor lepd meg valami nagyon értékes dologgal idén: ajándékozd meg Valentin-napon az időddel és a figyelmeddel, amit kizárólag a szerelmetek megerősítésére fordítasz.

Tovább

Így szépülj a Holdnaptárral!

Őseink megfigyelték, hogy a Hold melyik állásánál tanácsos vetni, ültetni, oltani és betakarítani, és azt is tudták, mikor érdemes hajat mosni, fogyókúrát kezdeni vagy éppen szépítő fürdőt venni ahhoz, hogy a lehető legjobb hatást érjék el.

Tovább

Elfeledett régi gyógymódok – mézes pakolás megfázásra

egészség

A te gyerekeid is menetrendszerűen az év eleji hajtás alatt fáznak meg, és irtózatosan köhögve, lázasan, az ágyban fekve szenvedik át az év első pár hetét? Ne bosszantsd fel magad, hanem inkább kúráld ki őket pár nap alatt ezzel a jól bevált népi mézes praktikával!

Tovább

SOCIAL

AJÁNLÓ