Tehetnénk-e szebbé és emlékezetesebbé édesanyánk számára május első vasárnapját annál, mint hogy vele töltjük az időnket, és csak rá figyelünk? Egy igazi anya-lánya program, amiből nem hiányzik az ünnep fényét emelő pezsgő, a testet-lelket kényeztető wellness programok és a meghitt beszélgetések, egyszóval az együtt töltött minőségi idő minden más ajándéknál értékesebb és kedvesebb lesz számára Anyák napján!

 

Egy közösen eltöltött hétvége már önmagában is örömet szerez az édesanyánknak, ám ha ezt még meg is fűszerezzük egy kis kényeztető wellness programmal, és adunk hozzá egy csipetnyi kellemes környezetet, meg egy leheletnyi luxust is, akkor egészen biztos, hogy sokáig emlékezni fog erre az anya-lánya programra. Mikor máskor kedveskedjünk neki ezzel, ha nem éppen anyák napján? Ehhez nyújt kiváló lehetőséget most a Hotel Carbona.

Az idő és a figyelmesség a legnagyobb dolog, amit egy szülőnek visszaadhatunk mindabból a törődésből, amit életünk során önzetlenül és számolatlanul ránk fordított. Az édesanyánk sosem kér tőlünk ezért nagy és értékes ajándékokat cserébe, és nem vár semmilyen más viszonzást sem, de egészen biztosak lehetünk benne, hogy mindennél jobban esik neki, ha hálánk jeléül egy kicsit rá figyelünk, és megpróbáljuk kényeztetni őt Anyák napján. Emlékezzünk arra is, hogy a testével táplált minket, és sok éven át nap nap után fáradozott értünk – így nem csak a lelkét melengető kedves szavakkal, de a testét kényeztető ajándékkal is meglephetjük őt ilyenkor azért, hogy újra fiatalnak és szépnek érezhesse magát. Egy szaunázással, fürdőkkel, masszázzsal és szépítő kúrákkal eltöltött hétvége, amit együtt élünk meg vele, és amely során egy csésze finom kávé vagy ínycsiklandó vacsora felett bizalmas beszélgetésbe merülünk vagy éppen kellemes csevegéssel múlatjuk az időt neki is és magunknak is nagyszerű élményt szerez. Milyen jó lesz majd látni ilyenkor, hogy szeretett édesanyánk lelkét és testét is új frissesség, öröm és boldogság tölt majd el!

Nincs szorosabb és bizalmasabb kötelék annál, mint ami egy anya és lánya között kialakulhat. Ezt a kapcsolatot apró figyelmességekkel és odaadással erősíthetjük minden nap, de időnként – például olyan jeles esemény alkalmából, mint az Anyák napja – ajándékozzuk meg különleges élményekkel is Őt. A Carbona Hotelben eltöltött wellness hétvége talán a legtökéletesebb ajándék ilyenkor, hiszen itt minden együtt van, ami nekünk, nőknek egy felejthetetlen anya-lánya programhoz ilyenkor kellemes élvezeteket és örömet szerezhet.