Ha szeretnéd kimutatni, hogy milyen sokat jelent neked a párod, akkor lepd meg  valami nagyon értékes dologgal idén: ajándékozd meg Valentin-napon az időddel és a figyelmeddel, amit kizárólag a szerelmetek megerősítésére fordítasz.

 

Ezerféle dolgot adhatsz ajándékba a kedvesednek, ám mind közül a figyelmednek és az idődnek fog legjobban örülni. Íme néhány dolog, amire érdemes ezt a kincset érő időt fordítanotok a szerelmesek ünnepén.

Itt az idő, hogy megerősítsétek a szövetségetek

A párodban újra megerősítheted, hogy mellette állsz. Valentin napján az időt fordítsátok arra, hogy egymás kívánságait lesitek, hogy újra meg újra bebizonyítsátok, hogy számíthattok egymásra, és még minidig megértitek egymást. Mutassátok meg, hogy a szövetségetek továbbra is szilárd.  

Itt az idő, hogy őszintén kitárulkozzatok egymásnak

Végre alkalmatok nyílna, hogy megbeszéljétek közös dolgaitokat. Sok fontos gondolat, kérdés és nyugtalanító vagy éppen örömteli érzés nem kerülhet a felszínre hétköznapokban, mert nem találtok sem megfelelő időt, sem hangulatot hozzá, hogy igazán kitárulkozzatok. A magatokba fojtott, ki nem mondott érzéseiteket most végre megoszthatjátok egymással. Nem csak akkor fontos ez, ha feszültség van köztetek és a kapcsolatotok „javításra szorul”, hanem akkor is, ha látszólag teljes a harmónia.

Itt az idő, hogy kilépjetek a rutinból

A szerelem sava borsát a csábítás adja. A flört, amely a kapcsolatotok elején annyi édes izgalom és bizsergető élmény forrása volt mára talán már kikopott a játékaitok közül. Előtérbe került helyette a megszokás és a rutin, amik nagyon fontosak, hiszen biztonságot adnak. Ám időnként el kell mozdítani a kapcsolatotokat erről a talapzatról, máskülönben a rutin fásultsággá, a megszokás pedig unalommá válik. Valentin napja legyen a csábításé, amikor nem sajnáljátok az időt arra, hogy udvarlással, bókokkal és mindenféle ravasz kis trükkel megpróbáljátok újra saját bűvkörötökbe vonni a másikat.

Itt az idő, hogy újra belészeress

Emlékszel, hogy mennyire szereted a mosolyát és a mozdulatait, és hogy annak idején minden szavától azonnal elolvadtál? Fedezd fel újra a párodban mindazt, amiért a kapcsolatotok hajnalán bolondultál, és amiért végül is őt választottad. Idézd fel magadban, hogy miért szereted őt, és engedd, hogy ő is újra rátaláljon benned mindarra, amért megszeretett. Itt az idő, hogy a szerelmetek újra lángra kapjon.

Itt az idő, hogy újabb közös élményeket szerezzetek

A szerelem, a szeretet és a bizalom jelentik a kapcsolatotokban a habarcsot, a közös élmények pedig a téglákat. Újra és újra közös élményeket kell szereznetek, amik közös emlékekké szilárdulnak majd idővel, mert csak így épülhet, erősödhet és maradhat minidig friss a kapcsolatotok. Szánj időt arra, hogy közös élményt szerezz a párodnak Valentin napján. A szerelmedre szánt idő eltöltéséhez egy wellness fürdőzés például tökéletes helyszín, hiszen itt nem csak zavartalan nyugalomra, hanem felejthetetlen élményekre is leltek. A hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior például mindent megad, ami az egymásra hangolódáshoz és a testi-lelki felfrissülésetekhez kell: a hotel a minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásain felül a szerelmes pároknak egész februárban négy fogásos, afrodiziákumokkal gazdagon spékelt gyertyafényes gálavacsorát is kínál.

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon és az Instagramon is!