Itt a szezon, kedvenc fürdőruhád pedig nem úgy áll rajtad, ahogy szeretnéd? Pánik helyett inkább olvasd el a megoldást!

 

Hiába tervezted hónapok óta, mégsem kezdted el a diétát, az edzőtermet is nagy ívben elkerülted és a bicikli is ott porosodik még a falnak támasztva. Teltek a hetek, múltak a napok, most pedig jön a pánik: mindjárt itt a bikini szezon és te nagyon messze vagy a csúcsformádtól! Mutatunk egy utolsó pillanatban is lehetséges megoldást arra, hogy tökéletesen mutass az új fürdőruhádban.

Olyan, mint az igazi

Az „izomstimuláció” módszere első látásra meghökkentőnek és fájdalmasnak látszik, azonban szó sincs ilyesmiről. Ez egy olyan passzív edzésforma, ami segít az alakformálásban és támogatja az izmok között megrekedt zsírok és salakanyagok felszívódását. Hatására javul a vérkeringés, így felgyorsul a salakanyagok felszívódása, a sérült sejtek és izomrostok gyógyulása.  A bőrön áthatoló áram nem okoz kellemetlen érzést, de hatására olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés.

Expressz edzés

Az izomstimuláció a folyamatos edzés kiegészítéseként tökéletesen használható alakformálásra, hiszen növeli a maximális izomerőt és segít abban is, hogy elkerüljük az izmok leépülését. Kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjaink mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. Az alakért felelős, nagy tömegű izmok, amelyek tónusukat veszítették csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe. Ez az, amiért a látványos átalakulás több hónapos tornát és néha szakavatott segítséget igényel. Az izomstimuláló készülékek másodpercek alatt, egyetlen gombnyomásra elérik az izomszövetek 100%-át, tehát éppen a nagy motoros egységek reagálnak először. Ezáltal a hagyományos tornához képest sokkal hatékonyabb.

Még nem késted le a szezont!

Az izomstimuláció passzív izomtorna, melyből egy 30 perces kezelés 4 óra izomtornának felel meg. Természetesen a gépek használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a rendszeres mozgást. Sokan lennénk hálásak, ha otthon, a számítógép előtt ülve is olyanná varázsolhatnánk testünket, mintha most léptek volna le az óriásplakátról. A sport nélkülözhetetlen az egészséges és kiegyensúlyozott élethez, azonban az elektromos izomstimuláció gyorsíthatja alakformáló folyamatainkat, így ha kevés idő is áll rendelkezésünkre, van lehetőségünk arra, hogy tündököljünk a medence partján.